Gy.I.K. avagy Gyakran Ismételt Kérdések
Gyakran Ismételt Kérdések Mi az az DR. HARD®?
A DR. HARD® egy természetes gyógynövényi összetevõkbõl álló, férfi potencianövelõ készítmény.

Kik használják a DR. HARD® kapszulát?
Minden férfi tizennyolc év felett növelheti a szexuális aktivitását a DR. HARD® kapszula használatával. A DR. HARD® kapszula nem csak azoknak a férfiaknak készült, akik potencia problémákban szenvednek, hanem minden férfi számára, akik meggyõzõ hatással akarnak lenni a partnerükre. A világon több mint százötvenmillió férfi ismerte be, hogy serkentõ szerekre lehet szüksége a szeretkezéshez.
- 25-30% a férfiaknak, húsz és negyven év között
- 30-50% a férfiaknak, negyven és ötven év között
- 60-70% a férfiaknak, ötven és hetven év között

Legyünk akár fiatalok vagy öregek, mind eltökéltek vagyunk egy intenzívebb szexuális élet iránt. A szexuális problémák fontos témái társadalmunknak, gyakran két férfi közül egy érintve van ebben. Ezek a problémák gyakran a megromlott partnerkapcsolatra vezethetõek vissza. A potencia problémákkal küzdõ férfiak jelentõs részénél hatásos segítséget nyújt a DR. HARD® kapszula.

Hogyan mûködik a DR. HARD®?
A DR. HARD® stimulálja mind a fizikai, mind a pszichológiai pályákat a testen, hogy szexuális élményed kielégítõbb és érzékibb legyen. Nagy gondossággal megalkotott formulánk biztonságos és természetes alternatívát nyújthatnak a receptre kapható készítményekkel szemben.

Hogyan kell szedni a DR. HARD®-t?
A DR. HARD®-t szájon át kell bevenni az utasítás szerint. A legjobb eredmény elérése érdekében vegyél be 1 kapszulát 30-45 perccel a tervezett szexuális együttlét elõtt. A maximális eredményhez korlátozott mértékben fogyasszon csak alkoholt, mivel az alkohol akadályozza a maximális hatékonyságot. Kúraszerû alkalmazás esetén 3-4 naponta 1 kapszula bevétele javasolt.

Honnan tudhatom, hogy a DR. HARD® megfelelõ-e a számomra?
Ha nehézségeid vannak a megfelelõ mértékû erekció kialakulását illetõen, akkor a DR. HARD® az, amire szükséged lehet. A DR. HARD® segíthet Neked egy keményebb és teljesebb erekció elérésében.

Mit tegyek, ha gyógyszereket szedek?
Mindig kérd ki a háziorvosod tanácsát minden gyógyszerrel kapcsolatban, melyet szedsz, mielõtt bármilyen készítményt vennél be! Így biztos lehetsz benne, hogy a lehetõ legjobb tanácsot fogod kapni, melyre kifejezetten szükséged lehet. Ne feledd, mindannyian mások vagyunk!

Mik a feromonok?
A feromonok olyan kémiai vegyületek, amik elõidézik a vonzódást két ember között.

Hogyan észleljük a feromonokat?
Az orrban található szervünk a VNO észleli és továbbítja az agy felé, ami szexuális választ küld.

Miért nem hallottam eddig errõl az új érdekes szervrõl és a feromonokról?
Mert ez egy új felfedezés.

Rendelkezünk természetes feromonokkal?
Igen, mivel kémiai úton is komunikálunk egymással.

Ha vannak természetes feromonjaink akkor miért van szükségünk a Federico Mahora feromonos parfümre?
A kultúrális szokások miatt. Mi az elsõ dolgunk minden reggel? Fürdünk, zuhanyozunk valamint különbözõ illatosító szereket használunk, majd bõrünk 90%-át elfedjük ruhákkal. Ezzel megakadályozzuk, a feromonjaink levegõbe jutását. A másik fontos ok, amiért szükséges lehet a Federico Mahora feromonos parfüm használata, azt egy tanulmány mutatta ki, mégpedig hogy idõvel csökken a szervezet feromon termelése.

Mennyi ideig tart a Federico Mahora feromonos parfümök hatása?
Körülbelül 8-10 órán keresztül hatásos.

Hogyan veszem észre, hogy mûködnek az Federico Mahora feromon termékek?
Megnõ a szemkontaktusok száma, nõ a vonzerõnk, az önbizalmunk.

Mikor ajánlott a feromonok használata?
A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ismerkedés és a kapcsolatok elején, a párválasztáskor van jelentõs szerepük a feromonoknak. Ezt követõen más tényezõk is szerepet játszanak a kapcsolatainkban, így a feromonok szerepe csökken, de nem szûnik meg.

Hogyan kell tárolni a Federico Mahora parfümöt?
Száraz, hûvõs, napfénytõl védett helyen tárolandó. Magas alkoholtartalma miatt, közvetlen napfénynek kiteni TILOS!

Meddig tarthatók el a termékek?
3 évig

Ezeket a megállapításokat az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Minisztérium nem ellenõrizte, és az egyes embereknél tapasztalt eredmények eltérõek lehetnek. A DR. HARD® az egészséges életmód része kell, hogy legyen, és nem célja valamely betegség diagnosztizálása, kezelése vagy megelõzése.

Megrendelési információk
A megrendelésedet követõ munkanapon kezdjük feldolgozni és a postától függõen 2-3 nap között várható a termék megérkezése. A kiszállítás postai úton történik. Garantáljuk, hogy a DR. HARD® kapszulát teljesen diszkrét csomagolásban és címzéssel juttatjuk el, melyrõl nem derülhet ki, hogy mit tartalmaz a csomag. A megrendeléskor felvett adataid bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább.

Milyen plusz költségek vannak az oldalon feltüntetett árakon kívül?
Az árak tartalmazzák az áfát, valamint a csomagolási és a postaköltséget. Tehát a feltüntetett árakon kívül más rejtett költségek nem merülnek fel.

Mennyi idõ alatt szállítják ki a megrendelt terméket?
Megrendelése a megrendelést követõ 1-2 napon belül postára kerül.

Hogyan fizetem ki a megrendelt termékeket?
A temékek ára a postásnak fizetendõ készpénzben, vagy postán maradandó esetében a postának.
Szívbetegség és magas vérnyomás esetén a kapszula szedése nem ajánlott!
A termék nem diagnosztizál, kezel vagy gyógyít bármilyen betegséget!
Az DR. HARD® kapszula étrend-kiegészítõ és nem gyógyszer!