DR. HARD Férfierõ kapszula

DR. HARD® Férfierõ tabletta Kezdõcsomag
Az DR. HARD® Férfierõ tabletta minden 18 és 88 év közötti férfira stimuláló hatást fejt ki! Fiatal vagy és hihetetlen vad éjszakákat szeretnél átélni? DR. HARD®! Érett férfi és hihetetlen hosszú éjszakákra vágysz? DR. HARD ®! Potencia problémáid vannak? DR. HARD®! Minek ide érvek? Az DR. HARD® Férfierõ kapszula nagyszerû minden férfi számára!

(egy dobozban 4db tabletta)
Ár: 4.390 Ft

2 doboz DR. HARD® Árkedvezmény
Rendelj 2 doboz DR. HARD® kapszulát kedvezményesen. Az DR. HARD® férfierõ kapszula egy szenzációs világújdonság. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdõ férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény az kapszula hatására.

Az akció csak -ig tart. Ne maradj le róla! (egy dobozban 4db kapszula)
Ár: 8.490 Ft (ingyen szállítás)

3 doboz DR. HARD® Árkedvezmény
Rendelj 3 doboz DR. HARD® kapszulát kedvezményesen. Az DR. HARD® férfierõ kapszula egy szenzációs világújdonság. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdõ férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény az kapszula hatására.

Az akció csak -ig tart. Ne maradj le róla! (egy dobozban 4db kapszula)
Ár: 11.990 Ft (ingyen szállítás)

4 doboz DR. HARD® Árkedvezmény
Rendelj 4 doboz DR. HARD® kapszulát kedvezményesen. Az DR. HARD® férfierõ kapszula egy szenzációs világújdonság. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdõ férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény az kapszula hatására.

Az akció csak -ig tart. Ne maradj le róla! (egy dobozban 4db kapszula)
Ár: 14.990 Ft (ingyen szállítás)

5 doboz DR. HARD® Árkedvezmény
Rendelj 5 doboz DR. HARD® kapszulát kedvezményesen. Az DR. HARD® férfierõ kapszula egy szenzációs világújdonság. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdõ férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény az kapszula hatására.

Az akció csak -ig tart. Ne maradj le róla! (egy dobozban 4db kapszula)
Ár: 17.990 Ft (ingyen szállítás)

4 doboz DR. HARD® +1db PAU YUEN TONG-késleltetõ!
Késlelteti a korai magömlést 1-5 órával, ezzel partnerünknek sorozatos orgazmusokat biztosítva. Több órás szexuális teljesítmény magömlés nélkül!

Rendelj 4 doboz DR. HARD® kapszulát kedvezményesen és mi teszünk neked még hozzá plusz 1db Suifan's Kwang késleltetõ ajándékba.

Az akció csak -ig tart. Ne maradj le róla! (egy dobozban 4db kapszula)
Ár: 14.990 ft (ingyen szállítás)

5 doboz DR. HARD + 1 Fm Hugo Boss parfüm Feromonnal
Rendelj 5 doboz DR. HARD® kapszulát kedvezményesen és mi teszünk neked még hozzá plusz 1 doboz Hugo Boss parfümöt. Az DR. HARD® férfierõ kapszula egy szenzációs világújdonság. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdõ férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény az kapszula hatására.

Az akció csak -ig tart. (egy dobozban 4db kapszula + 50ml parfüm)
Ár: 24.990 Ft (ingyen szállítás)

5 doboz DR. HARD + 1 Fm Giorgio Armani parfüm Feromonnal
Rendelj 5 doboz DR. HARD® kapszulát kedvezményesen és mi teszünk neked még hozzá plusz 1 doboz Giorgio Armani parfümöt. Az DR. HARD® férfierõ kapszula egy szenzációs világújdonság. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdõ férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény az kapszula hatására.

Az akció csak -ig tart. (egy dobozban 4db kapszula + 50ml parfüm)
Ár: 24.990 Ft (ingyen szállítás)
Szívbetegség és magas vérnyomás esetén a kapszula szedése nem ajánlott!
A termék nem diagnosztizál, kezel vagy gyógyít bármilyen betegséget!
Az DR. HARD® kapszula étrend-kiegészítõ és nem gyógyszer!