Vásárlói visszajelzések, Sikertörténetek
Sikertörténetek a vásárlói elmondásokból
 • Kedves Ügyfélszolgálat! Minden elismerésem a termékkel kapcsolatban! Semmi mellékhatása nincs és ez tényleg vágykeltő! Próbáltam már a Viagrát is viszont ott akkor is állt a szerszám mikor nem kellett volna. Ezzel a kapszulával viszont csak akkor áll mikor inger jön felém, de akkor rendesen. A hatása számomra eltart még 3-4 nap múlva is és érezhetően késlelteti a magömlésem. A feleségem oda és vissza van értem, nagyon szépen köszönöm ezt a terméket, helyre rázódott az életem és végre nincs görcsös bizonyítási érzésem. Üdv, Egy örök vásárlójuk!
 • Kérem, hogy a szokásos módon postai átvétellel /postán maradó/ szeretném megkapni. Eddig pontosan rendben megkaptam és elégedett vagyok a termékkel. S nem csak én. A szexuális életünk valami elementárisan megváltozott. Tegyem hozzá 60 évesek vagyunk.
 • Üdv! Aki még nem probálta a terméket és problémája van, vagy ha nincs is, de többet akar magából kihozni BÁTRAN ajánlom! Amit leirnak róla szó szerint IGAZ! Az utasitást követve 30perc és ott a hatás! Én nagyon meg vagyok elégedve vissza tért az önbizalmam, teljesen kicseréltek, nem ismerek magamra éa a párom sem, ami nem elhanyagolható! Nincs mellékhatás csak merevhatás. Üdv, LS.
 • Már negyedszer rendelem, Önöktől ezt a terméket és fantasztikus a hatása!!! Köszönöm! Először azt hittem, mint a többi reklámozott terméknél,hogy nagy kamú az egész,de nagyon kellemesen csalódtam!!!! (Petes J,)
 • Mióta kipróbáltam az DR. HARD-t megváltozott az életem! Visszanyerten az önbizalmamat és a kapcsolatom is megjavult:) köszi! (András, Pápa)
 • Már többször rendeltem, használtam...nekem bevált! Nem nagyon hittem benne, de valóban 4-5 napig tart a hatása...Nagyon jo termék! (József, Debrecen)
 • Engedje hogy megköszönjem a küldeményt és kifejezzem elismerésemet. Igaz nem arra próbáltam ki a kapszulát amire küldte, de nálam nagyon jó hatást váltott ki egyéb téren. Az első kapszula bevétele óta nem kellett gyógyszereznem magam és ráadásul sokkal fittebnek érzem magam. Köszönöm a segítőkészségét és továbbiakban rendelni fogok és az ismerőseim körében elmondom a tapasztalataimat. (Imre,)
 • 66 éves vagyok. Párommal jobban érezzük magunkat,egyszerűen jó. Köszönöm. (66 éves férfi)
 • Szeretném megköszönni a diszkrét postai utánvétet és kifejezni hálámat, amiért az DR. HARD kapszula ,amit küldtek visszaadta az önbizalmamat, és fiatalkori "keménységemet". Fantasztikus és semmi mellékhatása nem volt. A szeretkezések száma és minősége a huszaséveimet hozta vissza. 45 évesen elbűvöltem vele 30 éves kedvesemet. Köszönöm önöknek, és tudom, hogy ismét rendelni fogok a cégüktől. (45 éves férfi, Debrecen)
 • Köszönetemet szeretném kifejezni, régen találkoztam ilyen céggel, aki gyorsan, megbízhatóan szállít és teljesen korrekt! Sok sikert kívánok Önöknek és köszönöm a terméket! (Sz Béla, Debrecen)
 • Mint egy 28 éves fiatalembernek, nem voltak szexuális problémáim, ezért azt gondoltam, hogy az DR. HARD nem nekem való, de a barátnőm véleménye is megerősíti, hogy a DR. HARD használatával a szexuális életünk új dimenziókat nyitott..:) (Horvát T, Budapest)
 • Használtam már sok hasonló terméket de azok nem jöttek be... Mióta az DR. HARD kapszulát szedem azóta folyamatosan tudok teljesíteni és a közérzetem is sokkal jobb lett és az önbizalmam is helyrejött. Szóval jobban érzem magam. Köszi. (L Imre, Szeged)
 • Gondjaim voltak a szexuális életemmel és gondoltam megpróbálom az DR. HARD kapszulát. Rendeltem és bizton állíthatom megnött a szexuális teljesítőképességem. Már nem kell azon gondolkodnom akarom-e.:) (Laci, Budapest)
 • Minden tekintetben meg vagyok elégedve a termékkel, mert eredményes a többi kipróbálttal szemben. Valóban úgy volt ahogy olvastam semmi apróbetü..:) Ismerőseim közül hárman is rendeltek mikor meséltem nekik az élményeimröl... (B. R., Szentes)
 • Az DR. HARD csuda érdekes , és JÓ ! 2 hónapja használom. Jelentősen javult a közérzetem és az "állóképességem"..:)) Köszi! (Miklós, Szigetszentmiklós)
 • Egy barátom ajánlotta az DR. HARD kapszulát nekem. Ő már kipróbálta és bizton állította, hogy ez tényleg olyan hatékony mint amilyennek leírják. Én is kipróbáltam és el is csodálkoztam mire is vagyok képes. Nagyon jó. (V László, Szeged)
 • Én a férjemnek vettem egy 12db os kiszerelést mivel gondjaink voltak. Először idegenkedett töle de aztán rájött hogy működik, utána már rendszeresen szedte. Azóta rendbejött a házasságunk hála az DR. HARD kapszulának... (Ildikó,)
 • Nagyon elégedett vagyok, nem ez volt az első vásárlásom és színűleg továbbra is innen fogok rendelni! Egyszerű, gyors és hatásos! (Ádám,)
 • Az DR. HARD kapszula ugyan nem csodaszer, de hatása a férfi emberre egyenlő a csodával. A használati utasításnak megfelelően étkezés után 15 perccel bevettem egy kapszulát. Alig egy óra elteltével már nem bírtam magammal! A készítmény hatására erekcióm tartós és erőteljes volt, bátran mondhatom, hogy ilyet még soha ezelőtt nem éreztem! A legmegdöbbentőbb számomra az aktus időtartama volt. A megszokott 7-8 perc annyira elhúzódott, hogy háromnegyed óra (!!!) folyamatos szerelmeskedés után már kényszerből, rásegítve fejeztem be mert már nem bírtuk szusszal! :)) Végre úgy éreztem, hogy tudok valamit nyújtani a páromnak! Köszönöm az DR. HARD kapszulának ezt az élményt! Mindenkinek bátran merem ajánlani, próbáljátok ki! (Máté,)
 • Nagyon jo ez a termék!Örülök, hogy rátok találtam!Azóta minden sokkal jobb lett..:)A barátnőm nem kicsit szeret jobban..:-) (Ákos, Budapest)
 • Szinte hihetetlen! Néhány óra alatt meglepő változásokat fedeztem fel 48 éves férjemnél az DR. HARD bevétele után. Régebben alig nyúlt hozzám, most meg alig lehet vele bírni...:)nem bánom az biztos.). Nagyon jo hogy ujra a régi..? (T.C.,)
 • Mivel nem ez volt az első internete vásárlásom és van összehasonlítási alapom, nagyon meg vagyok alégedve az DR. HARD kapszulával.. Az élettársam is így gondolja..) (István, Budapest)
Szívbetegség és magas vérnyomás esetén a kapszula szedése nem ajánlott!
A termék nem diagnosztizál, kezel vagy gyógyít bármilyen betegséget!
Az DR. HARD® kapszula étrend-kiegészítő és nem gyógyszer!