Feromon Parfüm
Feromon parfüm hogy tiéd legyen a kiszemelt!
Tiéd lehet a kiszemelt! Bizonyos emberek mindig a figyelem középpontjában állnak, még akkor is ha nem jóképűek vagy gyönyörűek.

Hogy miért? A természetes feromonjaiknak köszönhetik.

Most növelheted a természetes feromonjaidat az Federico Mahora parfüm tudományosan összeállított feromon termékeivel!

A Federico Mahora parfüm feromonnal (amit Mi úgy hívunk, hogy Kiegynsúlyozott Vonzalom), egy olyan feromon keverék aminek használata felkelti a nők figyelmét, vonzóbbá tesz, valamint a nők lazábbnak és boldogabbak érzik tőle magukat a Federico Mahora feromonos parfümöt használó férfi környezetében.

A Federico Mahora 32mg emberi feromont tartalmaz. Federico Mahora parfümöt többféle alternatív illatkompozícióban ajánljuk (parfüm illatok):
Giorgio Armani - Acqua Di Gio illetve Hugo Boss: Boss

A Federico Mahora feromonos parfüm hatása 8-10 órán keresztül tart. A parfüm 50ml-es üveg kiszerelésben kapható, ami körülbelül 3 hónapra elegendő mennyiség.

Az FM Group parfümforgalmazó vállalat forgalomba hozta a sokak számára megfizethetetlen árú, márkás és igazán közkedvelt parfümök alternatív változatát.

A termékeket ugyanazon eljárással, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően állítják elő. Célunk olyan kitűnő minőségű alternatív parfümök létrehozása, melyek kifogástalan minőségűek, ezáltal illat és egészségügyi elvárások tekintetében ugyanazon megelégedettséget nyújtják, mint bármely más termék, azonban lényegesen alacsonyabb, megfizethető áron.

Federico Mahora parfüm az alábbi feromonokat tartalmazza: 9.6mg Androstenone , 8mg Androstenol, 5mg Androsterone, 5mg PDD, 4.4mg Androstadienone


Hugo Boss: Boss Feromon Hatás
Nagyon diszkrét kompozíció, amelyik azt az érzést nyújtja, hogy ellazult állapotban vagy, tökéletes a szeretők számára. Azon intim parfümök egyike, amelyhez közel kell kerülni, hogy megérezd az igazi illatát. Figyelem! A termékeink mellett szereplő elnevezések az ismert illatokkal való könnyebb asszociációt segítik. Termékeink alternatív illatok.

(1 doboz termékben 50ml)
Ár: 6.990 Ft (ingyen szállítás)
Giorgio Armani - Acqua Di Gio Feromon Hatás
Tiszta, friss és üdítő illat. Kockázatot és kihívást kedvelő férfiaknak való. A Federico Mahora parfüm feromonnal (amit Mi úgy hívunk, hogy Kiegynsúlyozott Vonzalom), egy olyan feromon keverék aminek használata felkelti a nők figyelmét, vonzóbbá tesz, valamint a nők lazábbnak és boldogabbak érzik tőle magukat a Federico Mahora feromonos parfüm-öt használó férfi környezetében.

(1 doboz termékben 50ml)
Ár: 6.990 Ft (ingyen szállítás)
5 doboz DR. HARD + 1 Fm Hugo Boss parfüm Feromonnal
Rendelj 5 doboz DR. HARD® kapszulát kedvezményesen és mi teszünk neked még hozzá plusz 1 doboz Hugo Boss parfümöt. Az DR. HARD® férfierő kapszula egy szenzációs világújdonság. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdő férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény az kapszula hatására.

Az akció csak -ig tart. (egy dobozban 4db kapszula + 50ml parfüm)
Ár: 24.990 Ft (ingyen szállítás)
5 doboz DR. HARD + 1 Fm Giorgio Armani parfüm Feromonnal
Rendelj 5 doboz DR. HARD® kapszulát kedvezményesen és mi teszünk neked még hozzá plusz 1 doboz Giorgio Armani parfümöt. Az DR. HARD® férfierő kapszula egy szenzációs világújdonság. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdő férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény az kapszula hatására.

Az akció csak -ig tart. (egy dobozban 4db kapszula + 50ml parfüm)
Ár: 24.990 Ft (ingyen szállítás)
Szívbetegség és magas vérnyomás esetén a kapszula szedése nem ajánlott!
A termék nem diagnosztizál, kezel vagy gyógyít bármilyen betegséget!
Az DR. HARD® kapszula étrend-kiegészítő és nem gyógyszer!