Feromon Parfüm
Feromon parfüm hogy tiéd legyen a kiszemelt!
Tiéd lehet a kiszemelt! Bizonyos emberek mindig a figyelem középpontjában állnak, még akkor is ha nem jóképûek vagy gyönyörûek.

Hogy miért? A természetes feromonjaiknak köszönhetik.

Most növelheted a természetes feromonjaidat az Federico Mahora parfüm tudományosan összeállított feromon termékeivel!

A Federico Mahora parfüm feromonnal (amit Mi úgy hívunk, hogy Kiegynsúlyozott Vonzalom), egy olyan feromon keverék aminek használata felkelti a nõk figyelmét, vonzóbbá tesz, valamint a nõk lazábbnak és boldogabbak érzik tõle magukat a Federico Mahora feromonos parfümöt használó férfi környezetében.

A Federico Mahora 32mg emberi feromont tartalmaz. Federico Mahora parfümöt többféle alternatív illatkompozícióban ajánljuk (parfüm illatok):
Giorgio Armani - Acqua Di Gio illetve Hugo Boss: Boss

A Federico Mahora feromonos parfüm hatása 8-10 órán keresztül tart. A parfüm 50ml-es üveg kiszerelésben kapható, ami körülbelül 3 hónapra elegendõ mennyiség.

Az FM Group parfümforgalmazó vállalat forgalomba hozta a sokak számára megfizethetetlen árú, márkás és igazán közkedvelt parfümök alternatív változatát.

A termékeket ugyanazon eljárással, a legmagasabb minõségi követelményeknek megfelelõen állítják elõ. Célunk olyan kitûnõ minõségû alternatív parfümök létrehozása, melyek kifogástalan minõségûek, ezáltal illat és egészségügyi elvárások tekintetében ugyanazon megelégedettséget nyújtják, mint bármely más termék, azonban lényegesen alacsonyabb, megfizethetõ áron.

Federico Mahora parfüm az alábbi feromonokat tartalmazza: 9.6mg Androstenone , 8mg Androstenol, 5mg Androsterone, 5mg PDD, 4.4mg AndrostadienoneHugo Boss: Boss Feromon Hatás
Nagyon diszkrét kompozíció, amelyik azt az érzést nyújtja, hogy ellazult állapotban vagy, tökéletes a szeretõk számára. Azon intim parfümök egyike, amelyhez közel kell kerülni, hogy megérezd az igazi illatát. Figyelem! A termékeink mellett szereplõ elnevezések az ismert illatokkal való könnyebb asszociációt segítik. Termékeink alternatív illatok.

(1 doboz termékben 50ml)
Ár: 6.990 Ft (ingyen szállítás)

Giorgio Armani - Acqua Di Gio Feromon Hatás
Tiszta, friss és üdítõ illat. Kockázatot és kihívást kedvelõ férfiaknak való. A Federico Mahora parfüm feromonnal (amit Mi úgy hívunk, hogy Kiegynsúlyozott Vonzalom), egy olyan feromon keverék aminek használata felkelti a nõk figyelmét, vonzóbbá tesz, valamint a nõk lazábbnak és boldogabbak érzik tõle magukat a Federico Mahora feromonos parfüm-öt használó férfi környezetében.

(1 doboz termékben 50ml)
Ár: 6.990 Ft (ingyen szállítás)

5 doboz DR. HARD + 1 Fm Hugo Boss parfüm Feromonnal
Rendelj 5 doboz DR. HARD® kapszulát kedvezményesen és mi teszünk neked még hozzá plusz 1 doboz Hugo Boss parfümöt. Az DR. HARD® férfierõ kapszula egy szenzációs világújdonság. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdõ férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény az kapszula hatására.

Az akció csak -ig tart. (egy dobozban 4db kapszula + 50ml parfüm)
Ár: 24.990 Ft (ingyen szállítás)

5 doboz DR. HARD + 1 Fm Giorgio Armani parfüm Feromonnal
Rendelj 5 doboz DR. HARD® kapszulát kedvezményesen és mi teszünk neked még hozzá plusz 1 doboz Giorgio Armani parfümöt. Az DR. HARD® férfierõ kapszula egy szenzációs világújdonság. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdõ férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény az kapszula hatására.

Az akció csak -ig tart. (egy dobozban 4db kapszula + 50ml parfüm)
Ár: 24.990 Ft (ingyen szállítás)
Szívbetegség és magas vérnyomás esetén a kapszula szedése nem ajánlott!
A termék nem diagnosztizál, kezel vagy gyógyít bármilyen betegséget!
Az DR. HARD® kapszula étrend-kiegészítõ és nem gyógyszer!